Приготування американських пончиків з глазур’ю: солодкий майстер-клас

Доброго дня, мої дорогі читачки! Сьогодні ми розглянемо процес приготування справжніх американських пончиків з глазур’ю. Це чудовий спосіб зробити вашу кухню трохи солодше і навчитися новим кулінарним хитрощам.

Інгредієнти та знаряддя

Для початку, давайте підготуємо все, що нам знадобиться. Я впевнена, що ви знайдете більшість інгредієнтів прямо на своїй кухні!

  • 1 чашка теплого молока
  • 1 чайна ложка сухих дріжджів
  • 3 столові ложки цукру
  • 3 чашки борошна
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 велике яйце
  • 3 столові ложки розм’якшеного масла

А ще вам знадобиться міксер, розкатка та форма для вирізання пончиків.

Процес приготування

Вершкова глазур’, аромат свіжої випічки та хрустка коричнева корка… Усе це – справжні американські пончики! Давайте перейдемо до процесу приготування.

Робимо тісто

Перше, що ми будемо робити, – це тісто для наших пончиків. Для цього змішайте тепле молоко, дріжджі та цукор в одному блюдці і залиште на 10 хвилин. З’явився пінний шар на поверхні? Відмінно, це означає, що дріжджі працюють!

Формуємо пончики

Після того, як тісто набуло потрібної консистенції, його потрібно розкатати товщиною близько 1,5 см. За допомогою форми виріжте пончики та залиште їх під покривалом на 30 хвилин, щоб вони піднялися.

Приготування глазурі

В цей час ви можете приготувати глазур’. Для цього вам знадобиться лише цукрова пудра, молоко та ванільний екстракт. Змішайте ці інгредієнти до однорідної консистенції.

Пекти та обрабляти глазур’ю

Після того, як пончики піднімуться, ви можете почати смажити їх в глибокому маслі. Після приготування, занурте пончики у глазур’ і насолоджуйтеся!

Ці пончики – ідеальний десерт для всієї сім’ї. Сміливо експериментуйте з добавками в глазур’, щоб знайти свій унікальний смак.

Сподіваюсь, вам сподобається цей майстер-клас, і ви зможете створити справжню магію на своїй кухні.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *