Κабачкова аджика – смачно, просто і швидко

Роблю вже по 10 літрових банок, навіть до осені не доживають, та й добре, аби їли на здоров’я!

Інгредієнти

  • 3 кг кабачків,
  • 500 г моркви,
  • 500 гр солодкого перцю,
  • 5 головний часник,
  • 1.5 кг помідорів,
  • 2,5 ст. л. Солі ,
  • 100 гp цукру ,
  • 2 ст. л. молотого перцю чилі,
  • 200 гр олії (рафінованої),
  • 100 мл оцту (9%).

Всі овочі промити, пропустити через м’ясорубку (крім часнику), додати сіль, цукор, перець, олію, варити 35-40 хв. Додати роздавлений (подрібнений) часник і поварити ще 5 хв. Додати оцет, поварити пару хвилин і розкласти по банках. Закрити, накрити до повного охолодження.

Розмелювати блондером не рекомендується – виходить каша, а не “кусочки”.

Вживати можна вже через 2 тижні, але найяскравіший смак виходить через місяць.

MeatPortal