Швидка закуска з багета із сиром і часником у духовці

Інгредієнти

  • Французький багет 1 шт
  • Часник, головка 3 шт
  • Сир твердий 150 г
  • Петрушка, пучок 1 шт
  • Масло вершкове 30 г
  • Оливкова олія 2 ст. л
  • Сіль 1/4 ч. л
  • Перець чорний мелений 1/4 ч. л

Приготування

Помийте голівки часнику та обсушіть їх. Скористайтеся гострим ножем, зріжте верхню частину та помістіть часник на фольгу. Полийте оливковою олією, посоліть та поперчіть. Запікайте у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин. Дайте часнику трохи охолонути після випікання.

Наріжте дрібно петрушку і змішайте з м’яким вершковим маслом, натертим сиром та запеченим часником (попередньо очистьте від шкірки). Ретельно перемішайте, доки не отримаєте однорідну масу.

Розріжте багет навпіл і намажте його сумішшю. Запікайте в духовці доти, доки багет не стане золотистого кольору. Це займе приблизно 25 хвилин.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *