Сучасна косметика для сучасних людей – креми для рук Baehr

Життя 21 століття дуже стрімке та насичене. Інтенсивність кожного дня сучасної людини вражає – робота, дзвінки та зустрічі, постійний рух вперед та бажання отримати найкраще з того, що пропонує ринок. Епоху технологій можна страхатись або недолюблювати, але сперечатись чи заперечувати факт того, що наразі ми можемо мати кращі товари та сервіси, ніж ще кілька десятиліть тому, – марно. 

Німецький виробник професійної косметики Baehr пропонує своїм клієнтам продукти високої якості. Особливостями бренду є: 
–    високотехнічне виробництво; 
–    професійний підхід;
–    постійний контроль якості продукції на відповідність міжнародним стандартам; 
–    спеціалізація на догляді як за шкірою рук та ніг, так і за нігтьовими пластинами.    

Креми для рук Baehr вирізняються серед схожих продуктів на ринку та серед інших брендів. У складі кремів містяться натуральні компоненти, необхідні для зволоження та насичення шкіри масла й олії, інші активні речовини, що забезпечать правильний збалансований догляд. Користуючись косметичними засобами саме цього бренду, ви відчуєте розкіш, на яку заслуговуєте.

Додайте розслабленої розкоші у ваше життя і виберіть подарунок для себе! 


З майже 100% ймовірністю шкіра ваших рук та обличчя недостатньо зволожена. При такому рівні екології, способі життя, постійному контакті з гаджетами та комп’ютерами – наші клітини не отримують все, що необхідно. Заповніть ці дефіцити та пробіли та подбайте про себе із любов’ю.

Легко вибрати з асортименту косметику, яка підійде для ваших потреб та бажань: 
–    залежно від типу шкіри та проблематики (для потрісканої та грубої, для чутливої шкіри, при лущенні й т.д. );
–    креми з насиченим ароматом (маракуя, жасмин, журавлина тощо) або помірним (масла шипшини, авокадо, наприклад); 
–    залежно від призначення (регенерувальна, відновлювальна дії або омолоджувальний ефект; інтенсивний догляд та зволоження; вітамінізація та інші).

Обирайте крем Baehr за демократичними цінами сьогодні та вже за кілька днів ви зможете використовувати його і насолоджуватись ефектом. Вплив активних компонентів зробить вашу шкіру м’якою, зволоженою та доглянутою. Крем рекомендовано наносити два рази на день, легко масажуючи шкіру для кращого вбирання субстанції. Креми підходять як чоловікам, так і жінкам.

Ви можете переглянути товар при отриманні, оригінальність продукції гарантовано!
Велика упаковка, яку можна розмістити вдома на видному місці і користуватись всією родиною чи маленький кишеньковий тюбик крему – вибір за вами. Головне, робити вибір на користь свого здоров’я!
 

Розкажи корисну інформацію у соцмережах