Уколи для блокади

Блокада — це ін’єкція, при якій ліки вводяться локально в область, де виникло запалення, спазм, набряк та інші запальні процеси. За допомогою уколу швидко проходить біль, так як препарат діє саме на ураженій ділянці і не поширюється кров’ю по організму. Блокади проводяться в медичному центрі досвідченими фахівцями: приватна клініка в Києві завжди допомагає пацієнтам позбутися болю. Фахівці медичного центру Continuum застосовують лікувальну блокаду при хворобах ЦНС та опорно-рухового апарату. Ліки вводяться в зону запалення, тому больовий синдром проходить миттєво. Клініка знаходиться в Києві за адресою бульвар Кольцова, 14Д. Записатися на прийом до фахівця можна онлайн.

Особливості блокади в приватній клініці в Києві

Лікувальна блокада має ряд переваг, на які варто звернути увагу: зняття болю та запалення, зменшення спазму кровоносних судин, нормалізація відтоку лімфи та усунення набряків, покращення стану при защемленні нервових закінчень, уповільнення дегенеративних процесів у тканинах та відновлення функцій нервів.

Приватна клініка в Києві пропонує послуги фахівців, що допомагають позбутися болю за допомогою блокади.

Види блокад для лікування

При неврологічних запаленнях в клініці застосовують декілька видів блокад.

  1. Паравертебральна. Ін’єкція проводиться в районі хребта. Її ефективність проявляється при переломі ребер, травмі грудної клітки та інших патологіях, що можуть локалізуватися в цій області.
  2. Епідуральна. Ін’єкція проводиться в епідуральну частину.
  3. Провідникова. Ін’єкція робиться у нерв, що защемився. Нервові волокна тимчасово припиняють передавати імпульси.
  4. Сегментарна. Препарат вводиться в частину тіла, що пов’язана з функціонуванням органу з запаленням.
  5. Інтраартикулярна і параартикулярна. Такі блокади широко використовуються в лікуванні суглобів. Ліки вводяться в синовіальну сумку або поряд з суглобом.
  6. Локальна. Ін’єкція направлена на інфіковану область.

Після обстеження пацієнта та підтвердження діагнозу лікар медичного центру Continuum вирішує, які потрібні уколи для блокади інфікованого місця. Спеціаліст підбирає ліки, орієнтуючись на очікувані ефекти від лікування ураженої ділянки.

Показання та пртипоказання для проведення лікування блокадою

З допомогою блокади у пацієнтів знімаються болі при наступних хворобах:

  • травмах;
  • головних болях;
  • нейропатіїї;
  • грижі хребта;
  • протрузії міжхребцевого диска;
  • остеоартрозі;
  • остеохондрозі;
  • радикуліті;
  • артриті;
  • інших захворюваннях.

Так як для купірування гострого запалення використовуються ліки різних видів, то таке лікування може супроводжуватися негативними проявами. Препарати, блокуючі біль, протипоказані вагітним жінкам, пацієнтам з епілепсією, білою гарячкою, сепсисом, серцево-судинними хворобами, цукровому діабеті та іншими захворюваннями.

Мета приватної клініки в Києві — усунути причину хвороби, а не тільки прибрати симптоми. Лікарі центру Continuum використовують комплексне лікування і допомагають пацієнтам позбутися болю. У клініці можна пройти комплексне обстеження та лікування по вигідній ціні. Для запису на прийом до професіонала можна залишити заявку на сайті або зателефонувати за вказаним номером телефону.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах