Прибирання будинків: якісні послуги компанії «Гала Клін»

Сучасний клінінг у будинках та квартирах орієнтований на зручність, ефективність, використання сучасних технологій. Прибирання будинків у такому форматі забезпечує наша компанія «Гала Клін». 

З кожним днем ​​попит на послуги професійного клінінгу невпинно зростає, водночас ми активно прагнемо покращити свою репутацію. Ми приділяємо особливу увагу якості послуг, зручності клієнтів, прагнемо забезпечити високий рівень чистоти та комфорту в будинках і квартирах своїх замовників.

Наш сервіс: актуально, сучасно, швидко та зручно

Прибирання будинків в Києві можна замовити на сайті компанії. Ми пропонуємо онлайн-бронювання сервісу на платформі для керування прибиранням. Це дозволяє клієнтам легко замовляти послуги, змінювати розклад та вносити спеціальні запити через інтернет.

У нашій роботі передбачено індивідуалізований підхід до кожного клієнта. Враховуються специфічні потреби та вимоги замовника, створюються персоналізовані плани миття та прибирання будинку.

Наш персонал – це професійно навчені співробітники. Майстри компетентні у застосуванні нових технологій, ефективних методів прибирання.

Наша компанія намагається максимально впроваджувати всі існуючі новітні технології для більш якісного прибирання. Що включає:

  • використання парових очисників;
  • ультразвукових приладів для миття вікон;
  • супер сучасних пилососів; 
  • тощо.

Персонал задіює у своїй роботі екологічно чисті та безпечні для здоров’я миюче-чистячі продукти (біорозкладні засоби), а також методи, які не завдають шкоди навколишньому середовищу.

Ціноутворення на послуги та принцип оплати

Прибирання будинку ціна залежить, насамперед, від розміру та типу приміщення. Чим воно габаритніше, тим більше часу та ресурсів потрібно для прибирання.

Якщо приміщення потребує особливо ретельного прибирання через сильне забруднення або наявність особливих забруднювачів (наприклад, плям від тварин або диму, так далі), вартість послуги може бути вищою.

Деякі клієнти можуть мати особливі вимоги чи вподобання, які можуть вплинути на ціноутворення.  Наприклад, якщо у замовника послуг спеціальні запити щодо прибирання певних приміщень.

Оплата провадиться виключно після виконаних робіт, коли все перевірено та схвалено господарями будинку.

Зазначимо, що у нас передбачені знижки та спеціальні тарифи для постійних клієнтів.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь