Водостійкий ламінат – ідеальне рішення для сучасного житла

Ламінат для підлоги – рішення, яке користується великою популярністю. Завдяки йому стало можливим додати кожній кімнаті комфорту. Але чи можна рекомендувати ламінат для кухні або для ванної кімнати, де рівень вологості завжди вищий, ніж в інших приміщеннях? Сумніви вирішує ламінат вологостійкий, ціна якого не набагато вища за звичайний. Водостійкий ламінат чудово витримує навіть умови з підвищеною вологістю. 

Важливість вибору водостійкого покриття для підлоги

Унікальність ламінованих панелей з підвищеною стійкістю до впливу вологи та бризок полягає в тому, що в їх основі лежить міцна натуральна плита HDF. Крім того, вони стійкі до стирання та пошкоджень. Пролита склянка води або парасолька після дощу не зашкодять вашій підлозі.

Характеристики та переваги водостійкого ламінату

Переваг водостійкого ламінату значно більше ніж недоліків: 

  1. Простий і швидкий монтаж. На ламінат водостійкий ціна також вас приємно здивує.
  2. Ламінат водостійкий кращий за більшість дерев’яних підлог. Він забезпечує високий рівень стійкості до стирання, тиску та подряпин. 
  3. Приємний на дотик. Він створює в інтер’єрі комфорт, водночас він невибагливий під час прибирання. 

Отже, водостійке ламіноване покриття буде відмінним вибором. Щоб придбати якісні матеріали для покриття підлоги, зверніться до професіоналів у магазин Pro Floor.

Монтаж та догляд за водостійким ламінатом

Ламіноване покриття характеризується простотою укладання та можливістю господаря самому вигадати кінцевий малюнок на підлозі. Простий та швидкий монтаж часто означає економію, а це для багатьох має велике значення. 

Перед укладанням панелей на теплу підлогу необхідно провести додаткові заходи:

  1. Зробіть стяжку згідно з рекомендаціями виробника.
  2. Перед монтажем панелей стяжку підлоги необхідно прогріти та висушити. Це слід робити незалежно від пори року.
  3. Температура повітря під час монтажу панелей не повинна відхилятися від норми.
  4. У разі значного охолодження приміщення, де вже встановлені панелі, температуру опалення слід поступово збільшувати.

Поради щодо придбання водостійкого ламінату

Панелі для підлоги відомі зовнішньою привабливістю та відносно невисокою ціною у порівнянні, наприклад, з набагато дорожчими дерев’яними підлогами. Візуальний ефект суттєво не відрізняється від натурального дерева, а економія виходить суттєва. Тому панелі вважаються вигідною альтернативою. Відповідно, купуючи ламіноване водостійке покриття ви зекономите свій час та бюджет. А щоб вигідно купити водостійкий ламінат та вибрати надійного виробника, неодмінно зверніться до інтернет-магазину Pro Floor.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *