Дитячі суміші від самого народження: підбірка безпечних та корисних сумішей для немовлят

Обираючи суміш для новонароджених, матерям необхідно приділити окрему увагу складникам. Дитяче харчування для немовлят має бути максимально збалансованим і безпечним для системи травлення. Також вкрай важливо, щоб цей продукт містив компоненти, які входять до складу грудного молока. Вони мають позитивний вплив як на фізичний, так і розумовий розвиток дитини. Розгляньмо найкращі суміші для немовлят та чому їх варто замовити у інтернет-магазині МамсФемілі, де представлений великий вибір дитячого харчування з моменту появи на світ малюка.

Найкращі суміші для немовлят замовляйте в інтернет-магазині Мамс.Фемілі!

Замовляйте суміші для немовлят найкращої якості в Mams.family, де провідні позиції займають наступні:

  • Суха молочна суміш на козячому молоці МАМАКО. За жировим і амінокислотним профілем формула суміші максимально наближена до грудного молока. Вона легко засвоюється та гарантує активний розвиток немовляти. Окрім цього, така суміш дитяча сприяє поліпшенню обміну речовин та відновленню балансу мікрофлори. Завдяки додаванню саме козячого молока, продукт зміцнює імунітет і не викликає алергічних реакцій.
  • Дитяча суха молочна суміш Hipp Combiotic 1, від народження. Основу дитячого харчування складає збиране органічне молоко. Така суміш для дітей рекомендується до вживання з моменту народження. Вона містить про- та пребіотики, що поліпшують травлення, усувають кольки та активують розумовий, фізичний розвиток. Її можна використовувати в якості основного харчування чи як доповнення до змішаного вигодовування.
  • Суміш суха молочна початкова Frisolac Gold. Її склад повністю адаптований до потреб немовляти. Ця дитяча суміш містить 5 основних нуклеотидів, які сприяють підвищенню імунітету, а наявність пробіотиків гарантує нормалізацію кишкової мікрофлори. Також продукт збагачений жирними кислотами DHA і ARA, які мають позитивний вплив на зір малюка.
  • Дитяча суха суміш «NAN® ГІПОАЛЕРГЕННИЙ 1 EXPERTPRO®» для дітей з народження. Вона допомагає розвивати імунну систему та сприяє покращенню роботи мозку, зору. Споживання цього продукту мінімізує появу алергічних реакцій, проте від його вживання слід відмовитись у тому випадку, коли у дитини діагностована непереносність коров’ячого молока.
  • Дитяча суха молочна суміш на основі НАТУРАЛЬНОГО козиного молока Nannycare 1. Якщо ви плануєте купити дитячу суміш на основі козячого молока, зверніть увагу на цю позицію. Вона збагачена вітамінами С і D, які сприяють покращенню роботи імунної системи. Також її рекомендується давати дітям, у яких є протипоказання до вживання коров’ячого молока. Суміш актуально обирати в якості як основного, так і додаткового харчування.

Перед тим, як придбати дитяче харчування суміші, необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром, який враховує індивідуальні особливості організму малюка та рекомендує відповідний до його щоденних потреб продукт.

Чому варто купити дитячу суміш у спецмагазині MamsFamily?

Якщо ви бажаєте замовити для свого малюка високоякісні дитячі суміші – Мамс фемілі має що запропонувати. Інтернет-магазин пропонує широкий асортимент дитячого харчування з моменту народження. Він веде співпрацю виключно з перевіреними виробниками, які випускають сертифіковану продукцію, адаптовану під організм дитини. Щоб замовити суміші для немовлят, перейдіть на сайт і ознайомтесь з каталогом. Попередньо проконсультуйтеся з педіатром, а також прочитайте корисні нотатки лікаря на mams.family, де зібрано безліч інформації про особливості та правила вигодовування малюків. Обирайте якісне та безпечне дитяче харчування, яке має позитивний вплив на самопочуття та розвиток дитини!

Розкажи корисну інформацію у соцмережах