Як правильно купити літню сорочку?

Діловому чоловікові або чоловікові, що працює в офісі, дуже важливо правильно підібрати літню сорочку. Щоб виглядати солідно, приємно, бути впевненим у собі і при цьому було не жарко і комфортно. Надівши сорочку замість футболки ви відразу ж додаєте своєму образу стилю та ошатності. Але й тут існує кілька нюансів. При виборі літньої сорочки важливо врахувати кілька факторів, щоб підібрати ідеальний розмір та стиль.

Ось кілька порад, які допоможуть вам зробити правильний вибір:

  • Виберіть тканину, що дихає: Помацайте матеріал перед покупкою сорочки. Бавовна та льон вважаються відмінними варіантами для літніх сорочок. Вони забезпечують комфорт та гарну вентиляцію. Льняна чоловіча сорочка без коміра може бути дорожчою, але вона витримає більше прань. Вона як і бавовняна підійде і під діловий костюм брюки і під джинси і навіть шорти. Кольори зазвичай у таки сорочках приглушені, пастельні. І це так само є їх плюсом. Це може бути біла .молочна, ніжно блакитна або пудрова сорочка. Завдяки широкій кольоровій гамі ви знайдете саме ту сорочку, яка підійде саме вам і вашому стилю.
  • Оцініть стиль: Літні сорочки у стилі casual мають виглядати неформально. Розгляньте такі деталі:

    – Нагрудні кишені. Елементи, які «розслаблюють» стиль. Також можна їх стилізувати додавши в кишеню окуляри або хустку. Так буде виглядати свіжо, незвичайно і дуже стильно. Адже аксесуари дуже багато змінюють у готовому образі,
    – Еполети. Деталі, які надають стиль мілітарі.
    – Довжина сорочки. Для носіння навипуск підходять моделі, які частково або повністю прикривають стегна. Так само можна і заправити сорочку всередину штанів або шортів. Таким чином ви підкреслите талію. А якщо додати ремінь чи пояс то ваше вбрання буде цілісним і ефектним.

Вибирайте по коміру та гудзиках: Сорочки в стилі casual отримують м’які коміри, які не обмежують рухів. Річ зшита добре, якщо при розстебнутому верхньому гудзику комір не заминається.

Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете знайти ідеальну літню сорочку, яка поєднує комфорт та стиль. З підбором літнього гардеробу все простіше ніж для демісезонного одягу. Тут треба виділити трохи часу та порівняти зі своїм літнім одягом сітки на нові речі, замовити та приміряти. Ми сподіваємось, що завдяки нашим рекомендаціям Ви зможемо правильно підбирати розмір з першого разу, купуючи речі в інтернеті.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах