Овочевий салат без стерилізації: рецепт

Смачний салат без стерилізації.

Головне вимога – чітко дотримуватися порядку закладки і пропорції.

Інгредієнти

  • Цибуля-0.5 кг
  • Морква-0.5 кг
  • Баклажани-1 кг
  • Πерець солодкий 1 кг
  • Πомідори 2 кг
  • 1 стол.ложка цукру
  • 1 стол.лож.солі
  • 100 г оцту 6% (можна і 9%, хто любить гостре)
  • 200 г рослинної олії

Рецепт приготування

Овочі краще нарізати крупно, моркву і цибулю – товстими кільцями, баклажани – товстими напівкільцями, помідори – дольками (вони викладаються зверху).

Тільки в вищепереліченій послідовності покласти все в казан, довести до кипіння і, на малому вогні кип’ятити 35-40 хвилин.

Розкласти по стерильним банкам і відразу закатати. Навіть кутати не треба!

Ще не було випадку, щоб якась банка вибухнула. А смак – завжди приголомшливий! Це, повторюю, ні грама зайвої солі, цукору та ін., Інакше результат може бути іншим.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь