Головні страви
Куриные ножки в духовке: рецепт сочного блюда
03
Запеченные куриные ножки – это беспроигрышный вариант ужина или праздничного стола. Это блюдо отличается простотой приготовления, аппетитным ароматом и
MeatPortal
Головні страви
Как приготовить зеленую гречку в кастрюле, мультиварке и запаривать
08
Зеленая гречка — это полезный продукт, который становится все более популярным среди приверженцев здорового питания. В отличие от традиционной коричневой
MeatPortal
Головні страви
Приготування традиційного українського карпа за рецептом з Закарпаття
00
Привіт, дорогі домогосподині! Сьогодні я хочу поділитися з вами секретом приготування традиційного українського страви – карпа по-закарпатськи.
MeatPortal
Головні страви
Майстер-клас з приготування українського салату з буряком та селерою
05
Вітаю, дорогі читачі блогу Meatportal.com.ua! Сьогодні хочу поділитись з вами особливим рецептом: це український салат з буряком та селерою.
MeatPortal
Головні страви
Приготування української ковбаси вдома: крок за кроком
02
Смак рідного дому Всі ми любимо українську ковбасу. Смачна, ароматна, із приємними прянощами, вона є незмінним атрибутом українського святкового столу.
MeatPortal
Головні страви
Як приготувати українську курку з гречкою: традиційний рецепт
02
Домашня кухня надає можливість повернутися до традицій, що передаються з покоління в покоління. Сьогодні я поділюся рецептом страви, яка є символом українського
MeatPortal
Головні страви
Майстер-клас з приготування запеченої риби за українським рецептом
03
Історія української кулінарії Привіт, мої дорогі читачки! Всі ми знаємо, що кухня є серцем кожного дому. А серце української кухні — це наші традиційні
MeatPortal
Головні страви
Приготування традиційного українського борщу: секрети смачної страви
02
Привіт, дорогі читачі MEATPORTAL.COM.UA! Домашня кулінарія – це мистецтво, кожна страва в якому – це окремий шедевр. Однією з таких шедеврів
MeatPortal
Головні страви
Секрети приготування голубців за українським рецептом
04
Загальні відомості про голубці Голубці — це одна з найвідоміших страв української кулінарії, що стали символом гостинності та родинного затишку.
MeatPortal
Головні страви
Приготування зраз з м’ясом і картоплею: український майстер-клас
00
Що таке зрази? Зрази — це традиційна українська страва, яка зазвичай готується з м’яса і картоплі. Сама назва “зрази” походить від слова “
MeatPortal