Чи можна виглядати одночасно модно і стильно?

Всі хочуть модно одягатись і актуально виглядати. Та мода швидкоплинна, дуже важко встигати за всіма її трендами. Можливо, краще просто залишатись стильним?

Тим часом колекції Herno доводять, що можна бути одночасно модним та стильним. Ця торгова марка пропонує незвичайні рішення, іноді всупереч усім існуючим правилам. Але ці рішення завжди стильні та актуальні.

Що таке мода

Мода – певний смак в одязі, що користується популярністю в конкретний час. Модними можуть бути фасон, крій, довжина, колір. 

Зараз мода розвивається особливо швидко, тренди набували нових рис і продовжують змінюватись під впливом різних факторів. Водночас жіноча мода набуває комфорту, чоловіча – різноманітності. Але є й такі віяння, що пройшли перевірку часом і залишились модними.

По відношенню до колекцій бренду Herno справедливо все: це модно, комфортно, різноманітно, перевірено часом.

Що таке стиль і чим він відрізняється від моди

На відміну від моди, продиктованої брендами та дизайнерами, стиль кожна людина вибирає собі сама. Стиль формується під впливом соціального статусу, виду діяльності, способу життя, переконань та особистих смаків. Стиль може бути унікальним.

Одягатися стильно – це значить вміти гармонійно поєднувати одяг, підібрати його в залежності від фігури. 

Але моду і стиль неможливо чітко розмежувати. Адже кожен образ складається з того, що модно в конкретний час. Найбільш популярними стилями вважаються:

  • Діловий, офіційний. Діловий стиль найменше схильний до впливу моди: гама кольорів і види одягу залишаються незмінними. Цей одяг лаконічний, стриманий, без яскравих кольорів та епатажних поєднань.
  • Кежуал (від англійського casual – повсякденний). Основні риси цього найпопулярнішого сучасного стилю: практичні тканини, адаптивність, комфортні і несковуючі рухи фасони. Образи у стилі кежуал підходять для роботи та навчання, прогулянки з друзями, побачення, вечірки.
  • Спортивний. Толстовки, джогери, кепки, рюкзаки на кожен день – це зручно і стильно. А спортивне взуття взагалі стало універсальною базою під будь-яку версію.
  • Романтичний. Легкість, витонченість, мрійливість – головні риси романтичного стилю. Тут доречні вільні сукні з легких тканин, затишні светри і жакети, довгі спідниці і вишукані капелюшки.

Сучасна мода толерантна до всіх стилів, і вони чудово поєднуються між собою. Класичний подовжений піджак можна одягнути зі спортивними джоггерами, а ніжну квіткову сукню з кедами. Для цього достатньо відвідати інтернет-магазині Charisma та придбати необхідні речі для створення індивідуального образу.

Варто зазначити, що людство поступово приходить до усвідомленого споживання та більшої універсальності у моді. Тренди будуть змінюватись не так часто, щоб ми могли довше носити один і той же одяг, а індустрія менше шкодила природі. І тоді торгова марка Herno, що пропонує дуже незвичні рішення, стане ще популярнішою.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *