Для чого потрібні безворсові серветки для манікюру та педикюру

Такий витратний матеріал, як безворсові серветки для манікюру, важко переоцінити, адже він використовується практично на всіх етапах. Зверніть увагу, що сам матеріал еластичний та гігроскопічний. Він добре вбирає вологу, але не розшаровується. Тому купити безворсові серветки в рулоні чи упаковці дійсно варто.

Ми розповімо, навіщо потрібні серветки безворсові для педикюру та манікюру. А придбати їх гуртом в Україні можна через інтернет-магазин Million Nails: https://million-nails.com.ua/ua/g17169507-salfetki-bezvorsovye-dlya. І ціна на безворсові серветки вас точно потішить.

Безворсові серветки для манікюру в рулоні: переваги та ціна

Необхідність у безворсових серветках для манікюру пов’язана з тим, що попадання дрібних ворсинок між шарами бази, гель-лаку та покриття неминуче веде до розшарування всієї конструкції. А ворсинки потрапляють із ватяних дисків, рушників тощо. Щоб запобігти їх появі, необхідно використовувати безворсові серветки, з яких гарантовано нічого не «сиплеться».

Як правило, ця продукція реалізується в рулоні або в пачці. Безворсові серветки для педикюру та манікюру використовуються щоб:

  • зняти гель-лак;
  • знежирити поверхню нігтя;
  • видалити липкий шар.

Саме на останньому етапі відсутність безворсових серветок відчувається особливо гостро. Будь-який інший матеріал, що використовується для видалення липкого шару, неминуче залишить свої частинки, що зменшить зносостійкість покриття. Тільки безворсові серветки для манікюру дозволяють вирішити цю проблему в повній мірі.

Купити серветки безворсові для педикюру та манікюру в Україні в Million Nails

Оскільки ціна на безворсові серветки в рулоні залишається доступною, немає сенсу в економії на шкоду якості. В Україні можна купити подібні товари для манікюру та педикюру офлайн, а також через інтернет-магазин Million Nails. Останній варіант є кращим, адже безворсові серветки для педикюру і манікюру вкрай вигідно замовляти оптом. При цьому, подібні серветки гуртом мають ще привабливішу ціну і дуже повільно витрачаються. Навіть професійному майстру манікюру однієї упаковки вистачає надовго, що вже говорити про тих, хто використовує гель-лаки лише для себе коханих.

Зверніть увагу, що крім безворсових серветок для манікюру, інтернет-магазин Million Nails пропонує все інше для нігтьового сервісу. 

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *