Шугар Бар

Сьогодні практично не існує методу видалення зайвого волосся на тілі, який би був таким безболісним та швидким у виконанні, як шугаринг. Салон краси Шугар Бар в Києві пропонує своїм клієнтам професійне проведення шугарингу на різних ділянках тіла. Переваги процедури та її особливості розглянемо далі.

Характеристики 

Цей метод видалення волосся дуже подібний до депіляції воском, але суттєво відрізняється складом та принципом дії. Серед основних характеристик шугарингу виділяють наступні:

  • Склад пасти. В ній містяться лише природні інгредієнти, у тому числі: цукор, вода, лимонний сік. Це оптимальне рішення для людей з гіпер чутливою шкірою, піддатливою до алергічних реакцій. 
  • Процес нанесення і видалення. Пасту з цукру розтирають на шкірі проти напрямку росту волосся. Видаляють її в тому ж  напрямку, використовуючи різні техніки. Цей метод менш болісний, чим видалення волосся за допомогою пасти з воску. 
  • Ефективність. Шугаринг ефективний для видалення короткого волосся. Його використовують навіть для досягнення чистої та гладкої шкіри на таких ділянках тіла, як обличчя і зона бікіні. 
  • Довготривалість ефекту. Після проходження повного курсу шугарингу, ефект чистої та гладкої шкіри зберігається протягом 1-2 місяців. У деяких випадках цей ефект може досягати одного року. Все індивідуально та залежить від фізіологічних особливостей кожної конкретної людини. 

Шугаринг підходить для людей з різним типом шкіри й волосся, у тому числі тих, хто має чутливу і світлу шкіру.

Переваги 

Серед основних переваг такої процедури виділяють наступні:

  1. Природний склад паст. Вона виготовляється з очищеної води, цукру та соку лимона. Паста не викликає алергічних реакцій на шкірі. 
  2. Мінімальне подразнення шкіри. У порівнянні з депіляцією бритвою і воском, шугаринг практично не викликає ніяких подразнень на шкірі.
  3. Безболісність. Багато клієнтів салонів краси вважають, що шугаринг практично не викликає відчуття болю у процесі проведення. Особливо, якщо порівняти його з видаленням волосся за допомогою воску. 

Де записатися на процедуру 

Салон краси Шугар Бар в Києві пропонує своїм клієнтам професійне виконання шугарінгу на різних ділянках тіла, у тому числі на:

  • спині;
  • животі;
  • руках та ногах;
  • на зоні бікіні;
  • на обличчі.

Під час проведення процедури використовуються стерилізовані та нові набори інструментів. Враховуються колір та тип шкіри й волосся кожного клієнта. Запис на процедуру доступний  за телефонами, вказаними на офіційному сайті салону краси.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *