Як правильно зберігати треси

Терси — збірний термін, під яким розуміють комплекти накладного волосся, а також стрічки для нарощування на горизонтальні коси. Правильне зберігання тресів забезпечує тривале збереження зовнішнього вигляду, а також спрощує укладання. Це питання і розглянемо нижче, а тим, хто ще не знає, де купити натуральні треси, рекомендуємо заглянути в каталог інтернет-магазину Zirkova: https://zirkova.com.ua/ua/g264725-volosy-tressah.

Вибір місця для зберігання тресів

Перша помилка, яку припускаються при зберіганні тресів — вибір невідповідного місця, наприклад, ванної кімнати. Висока вологість та систематичні зміни температури руйнують кріплення та силіконовий шар на них. Не рекомендується зберігати треси під прямим сонячним промінням та поблизу опалювальних приладів. У першому випадку, як і власне натуральне волосся, треси нерівномірно вигоряють.

Зручне місце для зберігання тресів — шафа, зокрема частина для довгого одягу. У такому місці зберігається постійна температура, відсутня вологість, сторонні запахи та сонячне світло.

Поради щодо зберігання натуральних тресів

Якщо треси у верхній частині мають кріплення у вигляді шпильок, візьміть звичайні плічка і оберніть їх кількома шарами марлі, також можна взяти широкий бинт. Закріпіть шпильки трес на марлі. Для того щоб на волосся не потрапляв пил і вони не електризувалися від синтетичного одягу, зберіть чохол із щільного поліетилену та скотчу. Помістіть волосся в чохол і закріпіть його на плічках.

Якщо треси є довгими стрічками, прошитими зверху, перед зберіганням їх необхідно скрутити і зафіксувати у верхній частині. Отриманий пучок поміщають у поліетиленовий чохол і підвішують. Якщо немає можливості зберігати натуральні треси вертикально, використовуйте горизонтальний метод. Ширини ящика має бути достатньо, щоб волосся не перегиналося більше одного разу і лежало вільно без різких заломів.

Накладні натуральні треси не рекомендується залишати на тривале зберігання із залишками стайлінгу. Обов’язково вимийте волосся шампунем, нанесіть бальзам, прополосніть під проточною водою та повністю висушіть. Лаки, гелі та пінки на волоссі притягують пил, а їх видалення з часом вимагає використання більш агресивних шампунів з ПАР. Дотримання цих нескладних порад дозволить надовго зберегти привабливий зовнішній вигляд тресів.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *