Які чоботи обрати для костюма Святого Миколая?

Кожен з нас бачив зображення Святого Миколая – ошатного чарівника у розкішному вбранні, який, здається, щойно вийшов з храму. Костюм цього героя дійсно схожий на вбрання священника, адже він в реальному житті і був ним.

Багато хто при створенні того чи іншого костюма акцентує увагу на великих деталях, залишаючи осторонь більш дрібні, і це є великою помилкою. Можна скористатися цим посиланням https://billibons.com.ua/ua, щоб пересвідчитися, наскільки важливими є всі аксесуари карнавального вбрання.

Важлива деталь

Будь-який карнавальний костюм потребує правильно підібраного взуття, і вбрання Святого Миколая не є винятком із цього правила. Погодьтесь, що цей персонаж у туфлях чи кросівках матиме недолугий і навіть комічний вигляд. Але ж ви не хочете розсмішити присутніх зовнішнім виглядом такого поважного героя, чи не так? Тому не намагайтеся спростити завдання у збиток якості образу, а підберіть пару взуття, яка ідеально доповнить костюм Святого Миколая. Від правильності цього вибору залежить, наскільки гармонійно виглядатиме актор у костюмі зимового героя.

Можливі варіанти

Щоб вибір взуття був вдали і правильним, необхідно врахувати такі найголовніші фактори:

  1. Матеріал, використаний для виготовлення.
  2. Розмір.
  3. Висота халяв.
  4. Колір.
  5. Оздоблення і фасон.

Також необхідно взяти до уваги, де саме буде проводитися свято. Якщо Миколаю доведеться весь час перебувати в приміщенні, то достатньо буде легких чобіт без утеплення, щоб актору не було гаряче. Але на вулиці в такому взутті точно буде холодно і некомфортно, тому ідеальним варіантом для цього випадку будуть валянки, в яких Святий Миколай аж ніяк не замерзне.

В магазині Біллі Бонс є також спеціальні чоботи Святого Миколая з такою підошвою, яка пасуватиме і для приміщення, і для вулиці. До того ж вони дуже зручні, гарно сидять на нозі та не створюють неприємні відчуття.

Де купити взуття для Миколая?

Найкраще рішення полягає в купівлі вже скомпонованого костюма. Так ви будете впевнені, що він матиме цілісний вигляд. Ван не доведеться хвилюватися з приводу того, що та чи інша деталь не вписується в комплект за стилем, кольором чи фасоном.

Але навіть якщо ви вирішили підібрати взуття до костюма Святого Миколая самотужки, Біллі Бонс завжди прийде вам на допомогу у розв’язанні цього питання.

Що потрібно врахувати?

Чоботи з високими халявами мають певні переваги над низькими моделями. Високі чоботи майже повністю закривають частину штанів, яку можна побачити з-під ризи, тому можна буде заощадити на цьому певну суму, одягнувши звичайні штани класичного фасону. Святому Миколаю не пасує взуття чорного кольору, доцільніше обрати чоботи чи валянки в тон костюма.

Неодмінними елементами вбрання є також борода та перука білого кольору, гарний мішок, в якому Святий Миколай несе подарунки для малечі, та чарівний посох. Не нехтуйте цими аксесуарами, і образ зимового чарівника матиме неперевершений вигляд.

Автор статті Людмила Могилко

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь