Інгредієнти
- Французький багет 1 шт
- Часник, головка 3 шт
- Сир твердий 150 г
- Петрушка, пучок 1 шт
- Масло вершкове 30 г
- Оливкова олія 2 ст. л
- Сіль 1/4 ч. л
- Перець чорний мелений 1/4 ч. л
Приготування
Помийте голівки часнику та обсушіть їх. Скористайтеся гострим ножем, зріжте верхню частину та помістіть часник на фольгу. Полийте оливковою олією, посоліть та поперчіть. Запікайте у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин. Дайте часнику трохи охолонути після випікання.
Наріжте дрібно петрушку і змішайте з м’яким вершковим маслом, натертим сиром та запеченим часником (попередньо очистьте від шкірки). Ретельно перемішайте, доки не отримаєте однорідну масу.
Розріжте багет навпіл і намажте його сумішшю. Запікайте в духовці доти, доки багет не стане золотистого кольору. Це займе приблизно 25 хвилин.