Якісна упаковка для товару – чудова можливість покращити сервіс обслуговування

Варто не лише дбати про якість товару, а й забезпечити гарне його пакування. Якщо ви залучені до товарного бізнесу, маєте певне хобі, яке приносить вам прибуток, або відкрили власну кондитерську, потрібно знайти надійного виробника коробок. 

Якісне, безпечне та функціональне пакування продукції здатне звернути на себе увагу нових покупців завдяки її привабливій презентації, тому не слід на цьому економити. Якщо вас цікавить виготовлення упаковки за доступними цінами, зверніться у друкарню Kyiv Print. Професійна команда втілить в реальність будь-які креативні ідеї замовників та дозволить естетично упакувати тістечка, косметику, вироби ручної роботи, каву тощо.

Виготовлення пакування від Kyiv Print: переваги звернення до цієї компанії

Фірмові упаковки завжди мають попит, адже їх можна використовувати практично у всіх сферах. Коробка, виготовлена на замовлення, забезпечує збереження товарного вигляду та захищає продукцію від негативних факторів. Залежно від ваших цілей, ви маєте змогу придбати крафтові або білі упаковки, з написом чи без, великі чи маленькі. Компанія Kyiv Print береться навіть за складні замовлення, адже має для цього відповідний досвід, практичні уміння та сучасне оснащення. 

Чому варто замовити виготовлення коробок у друкарні Kyiv Print? Декілька аргументів: 

  • висока якість матеріалів, тому пакування добре тримає форму та захищає вміст коробки від впливу вологи, сторонніх запахів та бруду;
  • функціональність та ергономічність коробок, завдяки чому можна створити упаковку для будь-якого товару, враховуючи ваші побажання;
  • екологічність та безпечність – компанія Kyiv Print використовує лише сертифіковану сировину, яка є абсолютно безпечною та дозволена для використання у харчовій промисловості;
  • індивідуальний дизайн – креативні експерти друкарні допоможуть вам створити ідеальне пакування, а також за потреби надрукують брендування товару. 

На сайті компанії Kyiv Print є досить зручний та зрозумілий онлайн-калькулятор, який дозволить вам всього за декілька хвилин розрахувати вартість виготовлення упаковки. Щоб дізнатися ціну коробки, вам потрібно ввести такі дані: тип упаковки, розміри, щільність паперу, тираж, додаткові послуги (ламінація або тиснення). 

Якщо у вас є конкретні побажання щодо виготовлення пакування, їх можна вказати у коментарі. Крім того, менеджери Kyiv Print завжди на зв’язку – обговорити нюанси та оформити замовлення за телефоном теж можливо. Компанія використовує новітнє багатофункціональне обладнання та втілює інноваційні розробки, тому ви точно будете задоволені результатом.

Замовте ідеальну упаковку для ваших товарів у Kyiv Print, щоб презентувати їх у найкращому вигляді!

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *