ТОП велосипедів за популярністю – детальний огляд на ровери з великим попитом

Людям, які планують придбати велосипед для себе, дітей чи у подарунок близьким, варто детальніше ознайомитися з переліком найпопулярніших моделей і поцікавитись їх актуальністю, призначенням, сферами експлуатації. Представлений широкий вибір велосипедів у West Velo – інтернет-магазині, який завдяки багатому досвіду та професіоналізму відбирає лише найкращі ровери у свій асортимент. Його можна назвати лідером серед велопостачальників, адже в наявності є найрізноманітніші типи роверів: міські, гірські, дитячі, підліткові тощо. Щобільше, магазин пропонує замовити велосипеди оптом і в роздріб, щоб кожен зміг задовольнити свої потреби за всіма критеріями.

Актуальні велосипеди оптом та в роздріб від Вествело

Якщо ви досі у роздумах, купити гірський велосипед чи міський, дитячий або підлітковий, тоді ця інформація стане у пригоді. Щоб обрати транспорт, який стане вашим вірним помічником і супутником при подоланні найрізноманітніших дистанцій, варто детально розібратися з переліком найпопулярніших моделей:

  1. Ровер дитячий. Для дітей, які лише починають досліджувати велосвіт, актуально обирати велосипеди з двома знімними колесами, що забезпечують надійну опору. Для малечі від 3 років ви можете обрати ровер з діаметром коліс 12 дюймів, а від 5 років – велосипед дитячий 16 дюймів.
  2. Підлітковий ровер. Він займає провідні позиції тому, що характеризується стильним дизайном. Купити велосипед підлітковий можна з різними діаметрами коліс, проте найпопулярнішими вважаються моделі 20, 24 та 26 дюймів.
  3. Гірський велосипед. Такий двоколісний транспорт вважається найпрактичнішим, адже ідеально підходить для управління як по асфальтному покритті, так і в пересіченій місцевості.
  4. Жіночий ровер. Він підлаштований під тілобудову жінки, тому забезпечує їй комфорт при їзді по рівному покритті з незначними ямами та вибоїнами. У попиті велосипед жіночий з корзиною, адже окрім подолання дистанції він чудово підходить для транспортування багажу.
  5. Міський велосипед. Попри те, що він призначений для керування по рівній поверхні, такий ровер не залишає провідних позицій на велоринку. Міський велосипед купити варто для того, щоб швидко дістатись з пункту А в пункт Б в умовах активного темпу життя.

WestVelo – місце, де можна купити велосипед дитячий, гірський, міський для найрізноманітніших потреб!

Щоб задовольнити потреби власні чи близьких, чудовим рішенням стане купити велосипеди для дітей та дорослих від Вест-Вело. Перед тим, як обрати ровер і здійснити його замовлення, вам слід враховувати:

  • вік людини, для якої купується ровер: дитини, підлітка чи дорослого;
  • зріст: щоб катання на ровері приносило виключно комфорт, необхідно знайти правильне співвідношення зросту до розмірів велосипеда, наприклад, велосипед дитячий 3-5 років має діаметр коліс 12 дюймів;
  • тип місцевості: термін експлуатації ровера та ваша безпека залежать від того, де та при яких умовах використовуватиметься транспортний засіб – у пересіченій місцевостями з ямами, вибоїнами чи по місту.

Щоб знайти ідеальний ровер, переходьте на сайт westvelo.com.ua і обирайте ту модель, що підходить за всіма критеріями. А при появі запитань звертайтесь до досвідчених менеджерів. Вони порадять, який купити велосипед дитячий або підлітковий, гірський – для екстремальних велопоїздок чи міський – для прогулянок чи щоденного використання.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах